Drama Leaves

torsdag 12 november 2009

Jag har shoppat!

Idag begav jag mig till ett av de större byggvaruhusen för att köpa en slang till växthuset
Bestämde mig för en snabbrunda inom köpcentrat för att se om jag kunde hitta några julklappar (jag älskar att köpa julklappar)

Jag måste bara få slå ett slag för Hemtex och deras Outlet-butiker, vilka fynd man kan göra där!

Det blev 2 röda juldukar (en räcker inte på längden om vi har båda skivorna i) till matrumsbordet för 45 kr/st! Dessutom två svarta 90 cm;s löpare för 15kr/st!
Jag tycker att det är snyggt att lägga löpare ovanpå duken så det blev 3st 120cm;s att ha ovanpå julduken för 45kr/st. Eftersom mitt matrumsbord är bredare än köksbordet så passar de ännu bättre där.
Dagens glädjeämnen var dessa! De kommer jag att vara så rädd om! Jag har nästan aldrig lyckats hitta stövlar som passar min (förr vältränade) vader. De brukar liksom inte nå om... Men nu hittade jag detta paret och redan när jag såg dem så blev jag så förälskad (mmm..man kan förälska sig i skor) Jag gillar den lite tjockare sulan och alla spännen! Dessutom är de varmfodrade, gissa om jag är lycklig idag!

Tro det eller ej men häromveckan kom jag hem med ett par ofodrade stövlar! Snyggt och skönt när man har leggings eller kjol (det äger jag ju ingen) klänning då (det har jag väl en eller två) Men i dom här lyckades jag t.o.m stoppa ner jeansen i skaften.

Nu ska jag vårda mina stövlar ömt så att de varar riktigt länge.

(jag vet att man i de finare butikerna kan få olika vidd på skaften, men min plånbok är inte så glad för de butikerna och ärligt talat så har jag inte hittat något jag vill ha där heller)

Och du Ruben, tro det eller ej, men jag köper faktiskt väldigt sällan något till mig själv =)

Några julklappar köpte jag allt, men det kan jag ju inte visa här eftersom Nathalie är här och läser ;P

20 kommentarer:

  1. Verkligen snygga stövlar du hittat! Här är en till som gillar remmar på stövlarna och att ha varmt om fötterna :)
    I motsats till dig är jag inte lika förtjust i julklappshandeln och springa kring för att finna den rätta gåvan :(
    Men, däremot att göra ngt vackert (inte pråligt) inför julen i hemmet eller god mat, det värdesätter vi/jag mera.

    Kram / Bea

    SvaraRadera
  2. Kan förstå att du blev glad med en så lyckat shoppingrunda. Stövlarna är säkert jättesköna att stolsera omkring i. Jag och mina fotbollspelarvader har samma problem att hitta rätt storlek. (Men jag spelar inte fotboll, hehe)Dukarna ger härlig julkänsla.
    Kram, Petra

    SvaraRadera
  3. En köphysteri utan dess like, tror du väl att jag kommer att skriva. Men, se där bedras sig Gittan. Idag var du verkligen återhållsam och när man kan göra sådana FYND som du gjorde, ja då finns det egentligen inget val!!! /Ruben

    SvaraRadera
  4. Vilka fina stövlar du hittat åt dig. Här borde också införskaffas vinterskor men jag har så svårt att få nåt åt mig själv som jag gillar...
    Var till IKEA i haparanda häromdan och lite julklappar fyndade jag också :) Gillar julen!

    SvaraRadera
  5. Jag skickade maken till att inhandla första julklapparna idag faktiskt. Känns bra! Kram!

    SvaraRadera
  6. Lite mer än slang blev det allt…riktiga fynd, blir så juligt.
    Riktigt snygga stövlar… förälskelse i ett par stövlar…förstår det helt och hållet. Var ute för det i förra veckan, så nu har jag också nya stövlar :=)
    Kramiz//kullervilla

    SvaraRadera
  7. Uhm... man får väl börja inköpen nu, ja....
    Hemtex-sakerna fina. Där måste jag kolla in när jag är i stan (Kristianstad) imorgon. Fast tyvärr inga H-outlets här i trakten... vad jag känner till..... Får bli väl bli koll i "vanlig" Hemtexbutik.....
    Stövlarna fina!

    SvaraRadera
  8. I love your new boots! I just bought a similar pair to wear over my jeans. I like your new table runner too, very pretty.

    SvaraRadera
  9. Bea: Fjorårets vinterstövlar blev en flopp! De var inte alls varma och jag hade köpt dem redan tidigt på hösten så det var för sent att reklamera dem. Varmt ska det vara! Jag deltar inte i julklappshysterin och köper bara klappar till maken och barnen. men jag tycker om att ge och till jul skämmer jag gärna bort tjejerna rejält =) MEN det ska vara saker som kommer till användning inget handlas "bara för att". Gemenskapen, mysfaktorn och maten är det viktigaste med julen!

    Petra: Det är lycka när man hittar riktigt sköna skor sen får amn hoppas att de håller länge!

    Ruben: TACK! Det var det jag ville höra "lol"

    Lilla My: Samma problem som jag då. Modet är inte riktigt min stil om man säger så. Till nya IKEA i Malmö har vi inte vågat oss än. I juletid har det en tendens att bli ruskigt dyrt där =§ Ett år när vi baar skulle in och kika och ha lite småsaker slutade notan på flera tusen och vi stod och räknade i butiken på om vi kunde lösa ut oss "asg" Vi har nämligen sällan några stora summor på våra betalkort utan för övar vid behov. Som tur var fick vi ohp det men det var på det berömda =)

    Marina: Det brukar vara jag som fixar det men i år har vi bestämt oss för att ta en gemensam stadstur.

    Kullervilla: Det är härligt när man hittar något som tilltalar en! Till julen pyntas det som aldrig förr men så är det ju också så mysigt. Lika skoj som det är innan, lika underbart är det att städa undan allt igen till Knut =)

    Nina: Jag gillar att vara ute i god tid. Då slipper man all den hysteri och stress som många människor verkar så förtjusta i. Jag för min del vill att julen och dess förberedelser ska var rogivande och mysiga. Hoppas du hittar något fint du med.

    Catherine: We do have a lot in commun =)

    SvaraRadera
  10. Så duktigt av dig att vara ute i så god tid;))! Själv sitter jag och ruvar på till andra - tredje advent. Och vilka fina stövlar du har köpt!/Anja

    SvaraRadera
  11. Wonderful purchases, Gittan! You are a first class shopper. Those boots are very nice, stylish and warm, hooray! I laughed at your kitchen clean up too, so many shot glasses. Or that is what google decided you were saying. :-)

    Frances

    SvaraRadera
  12. Juldukar och stövlar i all ära, men vad är det för en slang du har köpt till växthuset..?

    SvaraRadera
  13. Anja: Jag avskyr att stressa runt de sista dagarna. Julen ska vara njutfull och rogivande och då får man snällt börja i tid med både klappar och det andra.

    Frances: You are so right "lol" Shot glasses it was. We do use them for the swedish snaps served ice cold at most dinner partys. But we don't need that many!

    andré: Undrade just om ingen blev nyfiken på slangen =) Du ska få se!

    SvaraRadera
  14. Ibland blir man så glad av att shoppa har jag märkt så grattis till dina fynd!
    Hoppas du får en bra helg!

    SvaraRadera
  15. Jag glömde ju svara om canvasen! Den är kanonfin! Från extrafilm och 60*80 cm. Upplösningen på bilden är 1536*2038 och det räckte bra till. Vi gjorde den i svartvitt men bilden är egentligen i färg. Gjorde om den i Picasa. Vi är supernöjda! Kram!

    SvaraRadera
  16. Så snygga stövlar! Jag gillade dom första jättemycket!! Jag har kanske inte problemet med vaderna men jag har så breda fötter framtill så problemet brukar ligga där, dagens skor ska va så smala i tån! Men här om veckan så hittade jag med stövlar, till min kjol (äger en) och till mina leggings (äger ett par!) o till mina stuprörs jeans som jag inte ens äger än!! *ler* Håller på att byta ut min garderob, dels som en nystart o dels för att jag faktiskt gått ner en del i vikt, inget ont som inte för något gott med sig som man brukar säga!!
    Ha en skön fredan! Kram!!

    SvaraRadera
  17. Men mamma!
    Klart du kan visa julklapparna här, vi kan kör som när vi är och handlar, mamma detta önskar jag mig i julklapp=), nathalie kan int edu gå in på H&M eller något sålänge?
    Genomskinligt haha!

    SvaraRadera
  18. Vilka fynd du har gjort! Dukarna var kanonfina, undrar just om jag kan hitt anågon outlet här hemma i närheten!! Stövlarna var supersnygga de också och visst kan man förälska sig i skor! Det händer mig ofta, speciellt med stövlar... ;)
    Kram på dig!
    /Cyrene

    SvaraRadera
  19. En viss känsla av belåtenhet brukar infalla när man göra sådana där bra och fina fynd och man känner sig så nöjd och tillfreds.Som sagt dukarna var verkligen snygga och för att inte tala om stövlarna, de lite grövre med spännen skulle jag inte ha något emot att ha, snygga.
    Ha en fortsatt trevlig söndag
    Susanne/Manitou

    SvaraRadera
  20. Vilken härlig shoppingrunda!
    Kram Sandra

    SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)