Drama Leaves

lördag 6 november 2010

Vad är det som händer?

Mina kommentarer hos många av er försvinner i tomma intet! Ibland återkommer jag för att se om jag ev.fått svar på en fråga jag skrev och upptäcker då att min kommentar inte ens finns där!???
Häromdagen besvarade jag kommentarer från er till mig, alltså i min egen blogg, och nästa dag upptäckte jag att min svarskommentar inte fanns här?
VAD ÄR DET SOM HÄNDER?

9 kommentarer:

 1. Ja, du det kan man undra! Mitt största problem jus tnu är jag inte har plats i picasa webalbumet för fler bilder.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ett annat problem är att min profilbild inte visas när jag skriver kommentarer och jag hittar itne var jag ska åtgärda det heller. Har sökt genom hela inställningar o allt men nej...

  Kram igen!

  SvaraRadera
 3. Ingen aning, men din kommentar hos mig häromdan kom i alla fall fram, tack för den! Trist när det inte funkar som man vill...
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Ja det krånglar hos mig också ibland. Hoppas det löser sig för dig.
  Önskar dig en fin Söndag!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Jo jag tycker nog att det krånglar ibland men rätt vad det är så har det rättat sej till. Vi får väl hoppas att det gör så för dej med. Dina kommentarer hos mej kommer iallafall fram.
  Ha en bra dag. //Knatten

  SvaraRadera
 6. Har råkat ut för samma elände-- allt som oftast. Blir så putt när man är så glad för allt som man själv har fått o så kan man inte ens få in tacket tillbaka. Hoppas det går nu iaf.
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 7. Jag har också märkt att det händer ibland. Jag trodde att det var jag som hade gjort fel när kommentaren försvann, men nu när du säger att du råkar ut för samma sak tror jag inte att det är mitt fel. Inte kul!
  Ha det bra!
  Kram,
  Katarina

  SvaraRadera
 8. Nämen, vad säger du..... Vad tråkigt.... Men det verkar ju kunna bli tokigheter med lite av varje hos Blogger..... sånt som kan göra en galen....... Hoppas att det inte händer igen..... Din hälsning hos mig kom fram i alla fall :-)

  Förstår att du har massor av att stå i nu med butiken....
  Kram Charlotte

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)