Drama Leaves

fredag 5 november 2010

Testpilot? Kanske det...

Något förvånad är jag över att någon överhuvudtaget orkade läsa förra inlägget. Men det var så skönt att få skriva av sig lite frustration =)


Nu ser det ut att ha löst sig med betalkortsterminal UTAN inblandning av TELIA =D


Man skulle kunna säga att jag bojkottar dem, vi kommer att avsluta de två fasta abonnemang vi har hemma så fort vi kan och sen blir det (nog) aldrig TELIA igen för vår del.


Betalkortsterminalen blir en trådlös variant, just nu lutr det åt att jag blir testpilot åt en helt ny modell vilket jag tycker är en kul grej. Om det inte skulle bli så då har samma företag en lösning som både fungerar i min butik och som jag anser vara acceptabel i pris. Det bästa av allt är att banken inte heller kommer att få tjäna pengar på mig =) Dom ligger inte mycket bättre till än Telia om man säger så. Kortinlösen kommer att skötas via ett företag som inte är knutet till någon bank - jag gillar när jag kan välja fritt vem jag vill anlita till vad =)
(och om någon orolig undrar, detta är trygga och säkra lösningar via en större organisation som jag är ansluten till)


Jag måste bara få berätta att en av de större bankerna ville träffa mig för ett samtal där de skulle ta ställning till om de ville "stötta mig och min affär" ??? Det enda jag ville var att ev. flytta mina konton till dem om det var förmånligare att vara företagskund hos dem än i den bank jag har idag. Gissa vad jag svarade på det? "ler"


I min värld är det jag som väljer vem jag vill vara kund hos, inte dom som väljer om de vill ha mig som kund oavsett vad det gäller - jag har alltid gått min egen väg och det tänker jag fortsätta att göra så länge jag kan gå!


Och just nu "travar" jag på ganska bra =)

Ha en fin helg
Kram gittan

6 kommentarer:

 1. Alltid skall det vara något som krånglar verkar det som. Hur går det i butiken?
  Har varit dåligt på att blogga på sistone.
  Hoppas att få komma förbi en vacker dag när jag ¨på det hållet.
  Ha en skön helg
  Annika

  SvaraRadera
 2. Det tycker jag låter bra! Att du travar på alltså :)Har hört mycket dåligt om Telia innan så det du beskriver förvånar mig inte..
  Lika lite förvånar mig bankerna..
  Jag har lite och fundera över när det gäller dem, och när jag väl måste ha med dem att göra, så...

  Det är skönt att få skriva av sig.

  Ha en fin helg
  Kram Lily

  SvaraRadera
 3. Ja det verkar inte så enkelt det där med att bli egen företagare! Kan förstå din frustration! Hoppas du kan koppla av och njuta lite i din fina trädgård när du är ledig!

  Ha en skön helg

  kram louise

  SvaraRadera
 4. Det är jättesvårt när det finns så mycket att välja på och så många aktörer på marknaden att man hela tiden har en känsla av att man blir lurad och att det finns något som är bättre....
  Men du verkar ha bra koll och står på dig ;)
  Hoppas det fixar sig snart ;)

  SvaraRadera
 5. Good for you! Ge dom bara ;-) Trevlig helg. /Anette

  SvaraRadera
 6. Annika: Man kunde ju också gjort det enkelt för sig och nappat på första bästa fungerande lösning men se sån är ju inte jag "ler" Jag vill ha en lösning som känns rätt för mig från början, gärna till ett vettigt pris och som inte "bara funkar" Då får man ta strulet som kommer på vägen och le så gott det går undertiden.

  Lily: Bankerna är ju inte intresserade av att ge god service idag. De vill bara tjäna så mycket pengar som möjligt på oss och om vi sen gör en god eller dålig affär verkar ganska ointressant för dem. Jag och min bror blev ganska trötta på banken ifjor när vi hade en bodelning att ta itu med och banken inte var tillmötesgående för fem öre. Vid ett flertal tillfällen blev vi riktigt otrevligt bemötta av bankpersonalen och det gör ju att man undviker dem i den mån man kan.

  Louise: Nä, det är ingen dans på rosor men det hade jag inte trott heller. Däremot tycker jag att det minsta man kan förvänta sig är ett trevligt bemötande och att folk lyssnar på vad man säger när man ringer upp dem. Men nu har jag snart alla bitar på plats och jag ångrar inte en sekund att jag starta eget =) Vilken frihet det är! lediga dagar njuter jag av men inte gör jag det i trädgården vid denna årstiden - min trädgårdslust har ått i vintervila =)

  AnnCharlotte: Där slog du huvet på spiken! Och visst har jag koll, jag vet vad jag vill ha och ger mig inte in i något där jag inte är hundra på att just det är vad jag är ute efter. Har man väl tecknat avtal får man snällt stå ut i tre år framåt. Det löser sig nog i veckan som kommer.

  Anette: "ler"

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)