Drama Leaves

torsdag 21 oktober 2010

Ja, se det snöar

ja, se det snöar

det var väl roligt.....

HURRA????????????

Nej, jag kan då inte påstå att någon av oss jublade av glädje över den snö som föll när vi körde hem från Malmö efter gårdagens match! Jublade över Malmös seger mot Leksand gjorde vi, men snöfallet...

Det "ös-snöade" som våra döttrar sa när de var små. Dvs. det vräkte ner massor av STORA flingor. Sikten på vägen var usel och hastigheten på trafikanterna sänktes snabbt från 110+ till närmre 80km/h. De hade varnat för blixthalka tidigare under dagen så det var väl bra.
Men skiten (ursäkta min dåliga svenska) la sig längs med motorvägen =§ Och vi diskuterade om detta inte var första gången, vad vi kan minnas, som det snöat i oktober?

Till vår glädje var marken på hemmaplan fortfarande grön och grann och snön hade förbytts till ett stilla regn - HURRA!

Hellre vått än vitt är min paroll...

6 kommentarer:

 1. Ja, det snöade här i "norr" också, men de la sig inte som tur var. Men det är väl bara en tidsfråga. Förra året kom det rejält med snö i slutet på oktober och det stannade kvar nästan en vecka. Löven var ju kvar på alla träd och buskar så det såg lite konstigt ut. /Anette

  SvaraRadera
 2. Usch ja, jag var med ute och körde igår kväll inte roligt alls.
  Jag vill ha tillbaka hösten, vintern kan vänta att tag till.

  SvaraRadera
 3. Såg inte röken av endaste snökorn här fast de lovat(hotat) med det. Och det tackar jag för, brukar gilla första snön,......men inte i OKTOBER:
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 4. Jag vet att du hatar snön lika mycket som jag. Jag har reflekterat över att det troligen är första gången det snöat när det ännu är sommartid. Vi drar ju inte tillbaka klockan förrän om en vecka väl!! /Knatten

  SvaraRadera
 5. Läskigt när det blir så kraftigt snöfall och man är ute med bilen, man blir liksom förblindad av alla vita flingor som far emot rutan, skönt att ni kom hem väl.

  Här kom inte mycket snö, däremot så hällregnar det och stormar - hua mig!

  Tar gärna emot tips på sevärdheter i Rom men det är ingen brådska,det är två veckor kvar tills vi skall åka.

  Ha det gott, kram ♥

  SvaraRadera
 6. Jag gillar ju snö o vinter men detta är lite tidigt även för mig. Just nu smattrar regnet på fönsterbläcket och det känns lite mer årstidsenligt.

  Kram!

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)