Drama Leaves

måndag 4 oktober 2010

Bloggtorka?

Jag sitter här med drygt hundra nytagna bilder, efter en heldag i trädgården, men vet inte vad jag ska göra med dem...


Jag har fortfarande inte planterat den vintergröna buske jag köpte på mässan tidigt i våras
men jädrar vad snygg den är! (ingen bra bild, vet inte om det är mig eller kameran det är fel på för bilderna får inte den skärpa jag vill ha numera)

Vad ska jag visa? Vem vill se bilder på samma växter om igen? Och vad ska jag skriva?

Jag har nog fått "bloggtorka", får ta mig en funderare och så återkommer jag en annan dag.

12 kommentarer:

 1. Jätteläckra bilder ! Ja, ibland får man bloggtorka och jag har det också just nu. Jag önskar dig en fortsatt fin höstvecka.
  Kram från Marie

  SvaraRadera
 2. Vacker färg på den växten.
  Visst händer det att man saknar ord och idéer för det man vill skriva, eller om man överhuvudtaget vill skiva och göra inlägg. Det tror jag alla drabbas av ngn gång.
  Ha en bra dag!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 3. Visst känner jag igen mig. Ibland saknas ideér, ibland tryter självförtroendet och man undrar varför någon överhuvud taget läser "skiten" man skriver:)
  Men så kommer det dagar då man känner att man har hundra saker att visa, och att tiden inte räcker till för alla inlägg man vill göra och att man fullständigt struntar i om någon gillar det man gör eller inte. Tror jag är inne i en sådan period just nu:))

  Och du får gärna visa mer växter från helgen. Den där växten från mässan var supercool, en riktig foxy lady, med sina röda skruvar.
  Ha det bra!
  Camilla
  P.S. Kan för övrigt meddela att min Ullungrönn nästan tappat alla sina blad nu, så då undrar jag naturligtvis om din ännu börjat visa färg. Eller är landet ännu avlångare(heter det så?) än vad jag trodde!!

  SvaraRadera
 4. Det där känner jag igen. Ibland finns inget att skriva om även om det finns massor att skriva om...=0.
  Nu ska jag klicka mej in i din butik o kolla läget där.
  Tack för goa kommentarer på min blogg när jag mått skit. Känns gott att veta var man har sina vänner!! /Knatten

  SvaraRadera
 5. Men så är det väl ibland...för alla.
  Läcker buske...men vintergrön? den är ju röd...blir den grön på vintern ;)))

  SvaraRadera
 6. Hej, känner igen mig ibland har man bloggtorka. Men det blir så härligt sen när man ser allt det fina och orden sprutar.
  Den tiden kommer säkert igen. När det gäller att visa samma bilder så kanske ej alla varit med från början, eller tittat igenom bloggen från sida till sida. För dom är det ej gamla bilder.
  Jag tittar gärna på både gammalt och nytt.
  Tycker om din blogg fast jag ej hinner vara inne här så ofta och skriva en liten hälsning.
  Ha en fin fin dag/Gela

  SvaraRadera
 7. Så där kan jag också känna ibland. Vad kan väl lilla jag ha att komma med bland så många duktiga... Men jag är jätteglad att du visade den fina vintergröna växten. Sådana hade jag verkligen velat ha och nu vet jag ju namnet också. Tack!
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 8. Likadant här. Det är långt emellan inläggen. Men världen rullar ju vidare ändå:-) Hos mig beror väl bloggtorkan mycket på att trädgårdsintresset alltid ligger nere så här på hösten. Inte lika roligt då som på våren!
  Du har väl fullt upp med att tänka på din affär kan jag tro. Hoppas att det går bra!
  /Anette

  SvaraRadera
 9. Dear Gittan, you reminded me about my plants which were bought during this summer and need to be planted. Your bush is pretty! As for the photos, you made me smile: I have 1200 pictures from my Italian trip... Thank you for your comments!

  SvaraRadera
 10. Hej vännen!

  Känner såå igen mig.... Tror vi alla drabbas av den där torkan och tvivlen av att det man har att visa och säga inte skulle vara intressant för någon. Tycker Camilla uttryckte sig precis som det känns...... Vet du, jag upptäckte ganska snabbt när jag började blogga att det minst lika mycket handlar om relationer som att visa och säga något av intresse...

  Tycker du ska vara snäll med dig själv också... Din butik tar väl massor av tid och kraft i anspråk av dig just nu.... Och bara så att du vet är det alltid intressant att se bilder från din trädgård... Höstskruden är knappast likadan som vårskruden.....

  Angående att 'gilla hösten' så är det den fina delen jag vurmar för såklart. Snålblåst, regn och kyla har jag inte mycket till övers för.... Ylletröjor och halsdukar är mina bästa plagg.....

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 11. Är det inte alltid svårt att få till bra bilder på rödaktiga växter? Det tycker jag i alla fall.

  Bloggtorka får nog alla då och då.

  Kram!

  SvaraRadera
 12. Tack för din kommentar. Vad beträffar engelskan på bloggen, så menar jag den gamla Trädgårdsbloggen. Har inte något som helst att göra med denna.
  Ha de så gott
  Kram

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)