Drama Leaves

fredag 3 juni 2011

Facebook??????? HJÄLP!

Ursäkta mitt okunnande, men vad gör man på Facebook?


Jag har liksom inte förstått behovet av att finnas på "Fejan"...


Men allt som oftast får jag frågan om jag har Facebook - det har jag ju inte!


Nu börjar både kunder och grossister att ställa samma fråga och jag funderar därför på OM/VAD jag skulle ha för nytta av FAcebook?????????


Om jag förstått saken rätt så skulle jag kunna dra nytta av Facebook för butikens räkning - men hur?


Idag var jag inne för att försöka lista ut hur detta forum fungerar MEN se det går ju inte utan att man registrerar sig först! Och det är ju det jag vill ta reda på om jag vill innan jag gör det...


Snälla ni, förklara för mig... jag känner mig som ett UFO när det gäller detta!!!

Nu ska jag strax bege mig hemåt för en skön eftermiddag i min trädgård - ha en go helg!

6 kommentarer:

 1. Facebook är inte mitt favvoställe precis men jag har konto/inloggning. Ett enkelt sätt att nå intresserade, typ kunder kan jag tänka. Lätt att lägga ut ett kort inlägg om nya varor, rea, happenings mm.

  Kram o fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Har sett att några butiker har utlottningar mot att man delar med sig av länken till butiken så det är väl ett sätt att göra reklam för sig.
  Jag för min del är där inne nog i stort sett varje dag och får på så vis koll på kusiner, släkt och vänner som bor långt ifrån mig ibland får man mer information än man behöver/ vill men då är det bara att sålla på det man läser.

  Ha det gott i solen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tillhör den där procenten som inte har facebook, så ställer mig samma fråga. Vad sjutton gör man där, verkar bara vara ett skvaller-forum för att hålla reda på vad folk gör, eller har jag fel?
  Men kanske man kan göra reklam för sig om man har företag, kanske är bra i sådana fall.
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 4. Vet inget om facebook är anti...
  Men man kanske får ge sig, kanske bra för reklam...
  kramiz//kullervilla

  SvaraRadera
 5. Oh, privat/personligen är jag ambivalent till facebook. Det är ju ett jättebra medium för att hålla kontakt med folk, gärna såna man kanske inte träffar dagligdags. Gamla kompisar, släktingar, arbetskamrater o s v. MEN, jag hinner verkligen inte uppdatera min status något särskilt. Hade man inte haft en blogg så kanske... Men det finns dom hinner båda... inte jag i alla fall. Företagsmässigt så är det såklart ett jättebra skyltfönster på alla sätt och vis. Gå med Gittan, för att kunna kolla runt. Å så vänfrågar du oss alla bloggkompisar till en början. Kontaktnätet man får blir oändligt till slut. Du kommer förstå...

  De där trädgårdsljusen är toppen - absolut. Men dyra som du säger. Fyndade ett större antal när en butik sålde ut. Brukar varje år i alla fall köpa någon större variant för att ha i trädgården. Men dessa små tror jag egentligen är en slags 'refill-marschaller' i form av trädgårdsljus. Finns två nackdelar med dessa ljus: de ryker en del, och några sorter kan vara känsliga att lämna ute( i regn) efter man släckt dom. Av någon outgrundlig anledning kan det vara svårt att tända en del igen. Fast, det ska man ju kunna. Inte alla är så, men en del.

  Många kramar till dig!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 6. Jag får helt enkelt prova ochg se om det är något för mig

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)