Drama Leaves

lördag 18 juni 2011

Dubbelt upp för att det ska fungera

Jag har som ni kasnke förstått publiceringsproblem i min blogg. NU har jag kommit på VAR problemet ligger och det är i min hemdator dvs. inte hos Blogger.

Jag uppdaterade (som brukligt) min dator till Internet Explorer 9 för ett par veckor sedan och det skulle jag INTE ha gjort!
Nu ska jag tillkalla "experthjälp" (vi har en superduktig kompis) för att få bort "skiten" för i dagsläget gör jag inläggen hemma i min dator och publicerar på jobbet vilket innebär att under helgerna kan det inte bli några inlägg från mig=§ (men nu när jag skrev detta kom jag på att jag kan ju publicera hemifrån från någon av övriga familjens datorer =P)

Idag har ett av byns Koloniområden Öppen Trädgård och frågan är om jag hinner dit efter jobb... man vill ju gärna hinna titta ordentligt.

Om inte så ska jag försöka locka med mig "mannen med plånboken" (nyföretagare får ju ingen lön) till Flyinge Plantshop eller Lödde Plantskola. Vi behöver en Hibiscus, två fjärilsbuskar och lite annat smått och gott =)

Sen får vi se hur vädret är om det blir trädgården eller målning av snickerier inomhus.

3 kommentarer:

 1. Jag har också haft problem med blogger men det har berott på en gadget där man har kunnat söka på min blogg. När jag tog bort den fungerar allt smärtfritt igen. Alltid är det något med datorer!

  Jag kan sakna både min fjärilsbuske och hibiskus men har kommit fram till att jag inte ska köpa några nya. Ska det vara så stränga vintrar verkar de inte klara sig hos mig.

  Lycka till med inköpen!

  kram louise

  SvaraRadera
 2. Suckar över datorer, just nu håller jag andan över att min bärbara ska klara sig iaf över sommaren sen får jag nog köpa en ny (fast jag vill hellre ha en ny kamera)
  Ser så fint ut och dina lyckopiller fungerar utmärkt man blir glad att se allt.
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Louise: Här har det nog blivit något fel när jag uppdaterade men det går nog att lösa det också. Ang. buskarna så tror jag att vi planterade dem för sent så de inte hann rota sig ordentligt inför vintern. Tre av dem dog nämligen redan förra vinter och den vita fjärilsbusken den senaste.

  Millan: Suckar också över datorn.. Det har varit mycket strul med den sedan vi köpte den, stora reparationer på garantin som väl är men ändå. Nu är den seg som sjutton och förmodligen beror det på att något gick fel vid senaste uppdateringen. Jag hoppas att allt ordnar till sig igen.

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)