Drama Leaves

fredag 4 mars 2011

Mässa eller inte mässa...

Tröttheten efter Tysklandsresan berodde inte enbart på en intensiv helg, i onsdags eftermiddag fick jag ont i kroppen, halsen... mer än så blir det ju sällan för min del men igår bröt det ut ordentligt. Jag som inte varit förkyld på mer än två år...


Tomatplantorna i pluggboxen står nu i köksfönstret och väntar på att få komma in under lysrören i källaren. Men bordet jag brukar anv. till frösådderna står numera i butiken...Idag är jag ruskigt förkyld (men som vanligt har jag ingen feber och då är man inte sjuk, det talade Doktor Pallon om för mig när jag var barn) Men jag hade nog ärligt talat gjort mig bättre hemma i soffan under en filt... men med varuleveranser och REA så blir det inte så. Jag hoppas bara att kunderna inte tar illa upp.


Hur det blir med helgens mässa, där vi planerat att åka in imorgon efter stängning... det återstår att se (om jag orkar)Tillägg några timmar senare: så ringer då älskade maken min och frågar om jag fått några fribiljetter till mässan? Nej, det har jag inga. Men se det hade han fått för en stund sedan så nu lär jag väl hamna där med mina glansiga ögon, rinnande näsa, snörvlande och röd om nosen trots allt - fribiljetter kan man ju INTE låta gå till spillo!

14 kommentarer:

 1. Usch, baskelusker klarar man sig gärna utan. Hoppas bara du orkar gå på mässan, de brukar ju vara trevliga.
  Läste om ert tysklandsäventyr, gör ju den trippen ibland, och marsipanfabriken i Lübeck är en höjdare att vara i och fika...men marsipanen hoppar även jag över.
  Krya på dig!
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Det verkar hög tid för tomatplantorna att få lite tillskottsbelysning! Precis som vi människor under vinterhalvåret. Hoppas förkylnigen ger med sig så du kan besöka mässan!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. PS
  Jag fick också den fantastiska kommentaren från Kraxpelax. Men den skall jag ta bort - ingen gratisreklam här inte!!
  /R

  SvaraRadera
 4. Klart man kan vara sjuk utan att ha feber! Jag har fått lära mig att feber är kroppens eget sätt att ta hand om infektionen man har i kroppen, att det inte är febern som är själva sjukdomen alltså. Men men jag är ju ingen läkare förstås...
  Hoppas du kryar på dig snart!

  SvaraRadera
 5. Visst är man sjuk ävenom man inte har feber! Tänk bara på maginfluensan.. Hu!
  Sköt om dig och hoppas att det är något snabbt övergående.
  Kram från ett blåsigt Västmanland.
  /Cyrene

  SvaraRadera
 6. Having a cold... hope it subsides quick for you. Over here whenever there is sharp weather change, people get cold easily.... running nose.., etc.

  SvaraRadera
 7. Hoppas du kryar på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Stakare som är sjuk....
  Men vad roligt att ni fått fribiljetter till mässan. Kanske vi träffas där, vi skall också ditt men får allt betala :=(
  Kramiz//kullervilla

  SvaraRadera
 9. Krya på dig och ha så roligt du kan på mässan.

  SvaraRadera
 10. Då ses vi kanske, men smitta inte! (Fniss)

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 11. Jag har varit där idag och dessutom varit på bloggträff....kul.
  Krya på dig ;)

  SvaraRadera
 12. Kul att du kommer Gittan. Var där idag och det var så KUL att få träffa Annika och andra bloggare. Hann inte gå runt så mycket men det får jag ta i morgon. Krya på dig.
  Kram Pella

  SvaraRadera
 13. Nej, men åh! Då kanske vi ses imorgon då? Kommer du till bloggträffen hos Annika? Jag kommer vara där mellan 14 och 15. Det hade varit kul:)
  Kram!

  SvaraRadera
 14. Jag hoppas, att du har kryat på dig så att du kunde uppskatta Mässan. Jag var där i torsdags, vilket kanske inte var bästa dagen.... Och jag missade hur mycket som helst, vilket jag ser när jag läser om andras mässbesök. Jag skyller på mitt sällskap, som inte är spec. trädgårdsroad.
  Tackar också för att du gav mig en award för ett tag sedan! Har idag (äntligen) uppdaterat min blogg och då också länkat tillbaka till dig. Både hit och till Butiken, som jag hoppas hinna besöka..
  Kram
  Eva

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)