Drama Leaves

söndag 4 juli 2010

Edward Scissorhands

Jag är väl knappast någon Edward Scissorhands, inte ens släkt med honom på långt håll men jag tycker det är otroligt skoj att leka med denhär
I'm not Edward Scissorhands, not even related to him in a long distance but I find great fun playing with this

Igår var jag en riktigt skuggfigur hela dagen, där skuggan befann sig där fanns även jag =) Och under förmiddagen var det skuggigt och skönt på framsidan där mina "formklippnings-experiment" är planterade. Så nu är de friserade pyramiden, konen, klotet, cylindern, bollen på stam och kuben

Yesterday afternoon I was a real shadow figure (?) Where you found the shadow you also found me (the temperature was above 85 degrees and no wind) During the a.m there where shadow in the frontyard where I have my "cutting experiment" plants. So now the pyramid, the cone, the kube, the cylinder and both of the balls have had there"haircut" for this season.

Jag önskar att de vore fler för jag tycker det är riktigt skoj att "leka med" häcksaxen och buxbom! Om det blir så snyggt... det låter vi vara osagt "asg"
Det viktigaste är att ha roligt eller hur?

I only wish we had more of them since I think it's great fun to "play" with the hedge trimmer and buxus sempervirens! If it looks good... lets not talk about that "LOL"
It's more important to have fun isn't it?


8 kommentarer:

 1. Fast det där var faktiskt snyggt. Jag är skitkass på sånt o ger mej inte ens på det. Du ska se hur det ser ut bara jag ska beskära mina buskar. Där kan man snacka om asgarv=))). /Knatten

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du har gjort det bra,riktigt fint. det är svårt tycker jag, har försökt men d blir det knappt något kvar av buxbomen, så jag haR slutat med det,
  Ha det gottkram Monica

  SvaraRadera
 3. Verkligen tjusiga formationer, pryder sin plats.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Klippa är kul både formklippa och häckar, det blir så konkret och tydligt vad man har gjort, och former som är precisa är verkligen kul att jobba som motspel till allt annat som växer yvigt och vilt.
  Förstår att du kan tänka dig mera att klippa i..man blir lite besatt.
  Sophia

  SvaraRadera
 5. Fin formklippning tycker jag :) Jag klippte lite på min lilla buxbomhäck idag och för ett par veckor sedan fick mina höns ett rejält klipp.

  Förresten - hur går det med din "ide/projekt"? Försöker hitta något i din blogg men finner inget :)

  Ha det så gott! Jag är så avis på alla som har semester och är lediga! Jag har två långa veckor kvar ;)

  SvaraRadera
 6. Det är kul med formklippning! Jag har tre små buxbomsplantor som jag ska göra något kul med i framtiden - men än så länge är de väldigt små, och växer sakta.....
  Jag tycker dina ser bra ut!
  Ha det bra
  Kram Helen

  SvaraRadera
 7. Åh älskar att formklippa..... Men har inte några figurer direkt förutom bollar och häckar...... Du lyckades superbra - det blev väldigt snyggt! Men tycker du inte att det var jobbigt att använda den stora häcksaxen till de mängderna? Om du blir 'besatt' av formklippning (som man lätt blir) kan jag tipsa om att skaffa en formklippningssax (en sådan som sitter i hop där bak och är ung. så stor som en sekatör). Skaffade en sådan förra året - och vilken fröjd det var :-)

  Ha en fin vecka!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 8. "Övning ger färdighet" säger man ju. Tycker det ser bra ut. Formklippning har jag aldrig försökt mig på. Buxbom kan jag ju inte ha.
  Ja, skuggan är välbesökt hemma hos oss också. Hundarna håller sig helst inne. Men man får inte klaga.........snart är det höst och vinter igen. Det går fortare än man anar! Usch, det lät visst pessimistiskt:-)
  Ha det så gott i skuggan! Kram Anette

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)