Drama Leaves

tisdag 23 mars 2010

Vårfint på kökstrappen - Spring by the kitchen stairway

Eftersom vädret ännu inte inbjuder till att öppna dörren från köket ut till trädgården så passar jag på att pryda den med krukor fyllda av vårens skönheter för att kunna njuta av dem inifrån köket =)


Morgonens regn har övergått till tveksamt solsken, hrm... Solen verkar lida av beslutsångest (har jag smittat den?) och velar fram och tillbaks genom att lysa en kort stund för att sedan hastigt försvinna bakom molnen igen. Jag ska ge mig ut och fortsätta rensa upp i trädgården så att den är vårfin inför påskveckan.


9 kommentarer:

 1. Jag lämnade in vår bil för lite justeringar i morse på "stan" och när jag skulle gå hem ösregnade det. Jag hann inte mer än hem så skiner solen för fullt!
  Ja ja, lite regn på sig skadar väl inte.
  Dock vill jag INTE att det ska regna på vår lilla leråker till gård, det kommer aldrig att torka upp där känns det som!

  Hoppas du får en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den pensen är bara så underbart...
  Jag har namnet på den om du vill ha?
  Fint skall man ha det på trappan.
  Ha det gott
  annika

  SvaraRadera
 3. Å vad jag längtar vårblommor när jag ser dina fina vårkrukor! Vovven har dragit ut mina enriskvistar och ljungen som jag tyckte var så fina i höstas, men det gör inget för jag är mer än less på vinterpyntet nu... ;)

  SvaraRadera
 4. Fina planteringar du har! Jag ahr ett par kvar att göra utanför ytterdörren. Blir i helgen hoppas jag för jag hinner nog itne innan dess. Ännu känns det lite för kyligt och för stressigt att hinna ut på kvällen efter maten men snart ska det nog gå, vi ändrar ju klockorna i helgen.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så vackert! Så kanske jag också skall göra!Och du, om du skulle titta i min blogg: tro inte på att jag är en pessimist (med tanke på ditt fina bloggnamn!*ler*) utan jag skriver om allt och alla men oftast i jag-form och blir då missuppfattad. Man måste ha glimten i ögonen!
  :)

  SvaraRadera
 6. Så fint!! Så skönt att ha smygit igång nu tycker jag! Neo sover ivagnen så jag ska svida om och ge mig ut och börja rensa lite. Hade ju ätnkt vänta men varför egentligen?? Det är ju kul, man får frisk luft, och motion på samma gång så det är ju bara fördelar!!
  Ha en go onsdag!
  Kram!!

  SvaraRadera
 7. Vårkrukor är svåra att överskatta! Fint. Vårstädning i trädgården tänkte jag ta till helgen, om vädret tillåter (det ska visst bli regnigt).

  SvaraRadera
 8. Ljuvligt med de första vårplanteringarna, jag längtar såååå!
  Det är nog närmast omöjligt, att ens tänka på några penséer för min del ännu, med -15 grader på natten fortfarande :(
  Det kommer en vår även till mig, men liiite senare, blink, blink..
  Kram /Bea

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)