Drama Leaves

fredag 21 juni 2013

Glad Midsommar!

På trädgårdsfronten händer det inte mycket just nu. Eller jo, det gör det ju om man ser till växtligheten... trädgårdsmästaren däremot har stiltje... 

Jag fick Bältros för ett par veckor sedan vilken satte sig horisontellt - en lite spännande upplevelse eller hur man nu vill uttrycka det...
Eftersom min ena fot drabbades ganska rejält både under och utanpå så har jag dåligt kunnat vare sig gå eller stå - den gör nå´t makalöst ont! 

Det positiva (försöker alltid se det) är att man oftast inte får Bältros mer än en gång och då har jag det hellre nu medan jag är relativt ung och kan hantera smärtan på ett hyfsat bra sätt.


Det blir en bild från trädgården ändå, fotografera går ju bra ;) och jag hoppas att ni alla får njuta av en fin Midsommarafton!

Kram gittan

13 kommentarer:

 1. Glad midsommar till dig med! Usch bältros lät inge vidare....
  Ang valnötsträdet så svarade jag dig under din kommentar inne hos mig, ifall du missat det ;)
  Ha det gott!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är faktiskt värre än jag trodde det skulle vara. Två av döttrarna har haft det som barn och de verkade helt oberörda och minnns inte att det gjorde ont... Men det är kanske samma sak som med vattenkoppor, att det blir värre ju äldre man är???
   Huvudsaken är ju att det går över ;)
   Kram!

   Radera
 2. Då får vi hoppas att du kryar på dig snart så du kan göra vad du vill igen.
  Hoppas midsommar blir en trevlig helg trots allt.
  Här kommer det just nu en regnskur oc jag sitter i Lugnet och myser.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju en aning frustrerande att inte kunna göra det man gillar bäst, men som sagt det går över och det är det viktigaste. Midsommarhelgen har varit underbar hittills och det är väl egentligen bara dagens väder som känns lite trist.
   Kram!

   Radera
 3. Hoppas du blir frisk snart, har hört om hur ont sånt gör. Oavsett vilken "krämpa" det handlar om så är läketiden ganska jobbig. För oss (om du läst vad det handlar om) har det varat i över 17 månader, men det var ju oerhört mycket som hände.Men det är bara att ta nya tag var dag. Krya på dig.
  Fortsatt trevlig helg
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är på bättringsväg men det har varit ett par långa veckor... Usch ja, din mans sjukdomstid har ju varit hemsk! Jag hoppas innerligt att det går på rätt håll för er nu <3 Kram!

   Radera
 4. Hoppas du blir bra i foten snart, bältros är inte att leka med har jag hört och din inställning att se det positiva är skön att höra.
  Ha en fortsatt skön midsommarhelg!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste inte att det var så djävligt, min morfar beklagade sig sällan och barnen mina hade inte ont - vilket ju var skönt! Men det går åt rätt håll nu och bara det känns härligt. Att försöka vara/se det positiva kommer man långt med här i livet oavsett vad det gäller ;) Kram!

   Radera
 5. Men vad jobbigt det låter! Även om du låter positiv! Hoppas att du är på bättringsvägen och att du får en skön sommar!

  kram louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut Louise! Jag kämpar på och det finns ju betydligt värre saker man kan råka ut för / Kram!

   Radera
 6. Hallå Gittan! Det var länge sen men bloggvärlden går ju lite upp och ner märker man, och det är väl rätt och riktigt att prioritera den verkliga världen. Men fy vad besvärligt du har det med bältros! Min man hade det i sin ungdom och märkte ingenting så det verkar troligt att det har med åldern att göra. Tur att du klarat av din andel snart i så fall. :)
  Bläran du undrade över är vild rödblära som sprider sig hej vilt hos mig. Och jag är en mes som alltid låter den bli kvar fast den tar över hela rabatter snart. Men den är ju så fin!!!
  Krya på dig och hoppas vi ses någon gång snart igen.
  Kramar

  SvaraRadera
 7. What a beautiful garden you have! Simple yet elegant garden.

  SvaraRadera
 8. Men usch! Din stackare. Bältros är ingen trevlig åkomma.

  Vackert är det i din trädgård i alla fall:)

  Kram o krya på dig,
  Maria

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)