Drama Leaves

tisdag 6 maj 2014

Underbart är kort...

 Allt går med i ett rasande tempo nu och det gäller att hänga med och njuta i fulla drag!
Just nu blommar den gamla Apeln och den röda perukbuskens blad springer ut
 svårt att få en bra bild i kvällssol 

 På marken inunder trädet fyller perennerna ut allt mer

 Massor av blommor är det och ikväll när vinden låg på ganska bra doftade det fantastiskt när jag klev ur bilen utanför grinden!
 Utsikten ut genom vårt sovrumsfönster är inte heller att klaga på, alla borde ha ett träd som står såhär, det förgyller tillvaron på många sätt. Ibland sitter jag på sängkanten och bara tittar på alla småfåglar som gärna håller till i trädet...

Ha en bra vecka / Kram

5 kommentarer:

 1. mmm,visst är det vackert nu, det tar nästan andan ur en ibland, när allt kommer igång igen, man hinner ju nästan glömma hur vackert och förunderligt det är när allt börjar grönska!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt underbart!!!
   Kram gittan

   Radera
 2. Jag var tvungen att gå och titta på min gamla apel för att kunna konstatera att den inte blommar ännu! Men visst är det en vacker tid, och även om jag inte gillar det kalla vädret så pausar det allt lite lagom.

  En helt annan tanke eller fråga. Jag gissar att du vill ha den där verifieringen när man skriver en kommentar men den är inte helt enkel alltid! Sedan klickar jag alltid upp dina bilder för att kunna se dem lite bättre men jag utgår från att du vill ha dem så? Annars tror jag att det hade varit fint att lägga in dem lite större. Bara mina tisdagkvällsfunderingar:)

  kram louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej vännen! Nej, jag vill inte ha verifieringen men när jag upptäckte att jag hade hundratals skräpkommentarer som jag tillbringade ett par dagar med att rensa bort då kände jag mig tvingad att göra så. Jag gillar det inte alls, tycker mest att det är meckigt med ordverifieringen :( Ang. bilderna så tillåter inte min bloggmall att göra dem större, då beskär den dem i högerkant och det vill vi ju inte ;)
   Tack för att du delade med dig av dina funderingar, thats what friends are for / KRAM!

   Radera
 3. Ja, det gäller verkligen att njuta nu. Jag var precis ute en sväng med kameran och kunda känna både kaprifoldoft och syrendofta. Ja, även buskpionens liljekonvaljdoft. Underbart!

  Kram

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)