Drama Leaves

fredag 2 maj 2014

Medvetet eller omedvetet?

Jag gillar färg men är inte speciellt förtjust i blommor
Däremot ÄLSKAR vackra blad och kontraster!!!
Nu har jag upptäckt är att det i min trädgård finns ett ganska tydligt färgval...en del färger har en förmåga av att återkomma på ett flertal platser i trädgården.
Vinröd
orange


Har man tur kan man få blommor i samma färg som grannens blad :)

Trädstammar

Komposten

Valnötsträdet vid bladutspring
bladskaft
Pallkragarna i trädgårdslandet


klematis-stjälkar
och Växthuset såklart.

Den mörk röda/vinröda färgen är min absoluta favorit i alla lägen men att den fanns i den mängden i min trädgård har jag faktiskt inte reflekterat över förrän nu! Förbaskat snyggt ihop med den orangea är den dessutom!!!Trevlig helg på er / Kram!

5 kommentarer:

 1. Du har det så himla fint vännen!

  Trevlig helg på dig med! <3

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig grönska! Själv älskar jag blommor men det får förstås inte bli för grälligt och för många på samma ställe så de tar ut varann, och bladen finns ju där hela tiden så de är väldigt viktiga de med!
  Ser att ni har väldigt fin gräsmatta, hur många år/hur många gånger per år strollade ni? Jag strollade en gång förra maj och tänkte göra det en gång nu igen, men man kanske skall göra det en gång till på en säsong... men det är allt lite bassligt, just att inte hundarna får gå på gräset och att allt skall vara så rätt med väder och vind...
  Trist med din magnolia, att det blev fel, sånt blir man ju inte glad av!

  Trevlig helg!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej gunilla, jag har för mig att maken strollade två ggr/säsong de första åren - gräset växte så det knakade iaf och hon som klippte muttrade mest ;) Numera strollar han bara på våren, det räcker gott / Kram gittan

   Radera
 3. Många fina färger. Jag älskar färg i trädgården! Vad är det för fin lönn på den andra bilden uppifrån? Vet ju att du är lite smågalen i lönnar:) Blir det något trädäck i år eller hur går det med bearbetningen av maken? Jag är SÅ glad för mitt och håller tummarna att det blir ett för dig också!

  kram louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den på andra bilden är 'Orange dream' och den lever verkligen upp till namnet!
   Kram gittan

   Radera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)