Drama Leaves

måndag 20 februari 2012

Fröburk

Jag gillar verkligen mammas söta kakburk och har förvarat fröpåsarna där i - jag tyckte att den passade bra till det. Men nu har jag tröttnat på att varje vår sortera alla dessa påsar och dessutom ryms de inte längre däri, så...
I like my mom´s old cookie jar a lot and I´ve been using it for seeds. But I´ve got tired of sorting all those seeds every spring and the jar isn´t big enought any longer, so...
Efter en härlig (och välbehövlig) promenad svängde jag inom i min lilla affär för att köpa en present till mig - det tycker jag att jag var värd!
Today when I went out for a walk I went in to my little store (click on the picture-link on top of the right columnto get there) to give myself a small present - I think I deserved it!
 Förutom att den är snygg så har den ju så praktiska  fack för fröpåsarna. Det är ju liksom färdigsorterat alltid när man förvarar dem här =)
Besides being stylish, it has just so convenient slot for seed pods. It's like pre-sorted when you store them here =)
 Engelska Burgon & Ball är en storfavorit hos mig när det gäller trädgårdsattiraljer
The English Bargon & Ball is a big favorite of mine for garden utensils
SOL, BLÅ HIMMEL, 4 PLUSGRADER - UNDERBART VÄDER! Mitt hjärta vill gå ut och rensa rabatterna från fjorårsris men min hjärna har visst lyssnat på maken, han trodde att det var för blött än och det är ju det om man ska vara ärlig - jag får snällt vänta lite till (men bara lite)
Ha det gott!

9 kommentarer:

 1. Vilken fin burk du hittade till fröerna.Så bra med fack att sortera i.Ja här är det sol idag men att gå ut och jobba i rabatterna är inte att tänka på mycket snö kvar.Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tittat längtansfullt på dem sedan jag öppnade butiken men inte tyckt att jag behövde någon - nu tyckte jag däremot det!

   Radera
 2. MEn vilken fin låda! Hur mycket kostar den?

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den underbar! Priset... jag springer genast och ser efter =)
   Jag följer deras rek. prislista och då kostar den 298:- Kram

   Radera
 3. Den där lådan har jag spanat på länge men jag tror jag skall hitta någon typ din mammas burk fast en stor sådan. Det är ju himla bra med de där facken.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Facken är en fördel, speciellt när man har över hundra olika fröpåsar att hålla ordning på. Men visst är mamma kakburk fin! Den kommer att få bli kakburk igen och ska stå framme i köket fylld med hembakta skorpor eller småbröd.

   Radera
 4. Hej Gittan!
  Visst förtjänar du en praktisk låda för fröpåsarna med fack!
  Snyggt och praktiskt!
  Men, den söta gamla burken är ju också fin :)
  Varm kram /Bea

  SvaraRadera
 5. hej gittan
  skall försöka få till en måndag så vi kan ses. Ser fram mot det :=)
  Gillar kakburken och fröburken. Har våra fröer i en trälåda...
  Vem är det som är på bilden vid din blogg på min sida. Tycker det är konstigt översta bilden i ett inlägg brukar ju komma upp och då skulle de ju vara fröpåsar och kakburken...
  fattar inget.
  kramiz//kullervilla

  SvaraRadera
 6. Den där lådan har jag sett i någon tidning - sååå fin!! ...men jag får snällt fylla min gamla kakburk i år igen. Enligt mannen måste jag börja leva efter 1 in och 1 ut-principen när det gäller burkar och lådor. (Han har väl lite rätt får jag erkänna.)
  Kram

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)