Drama Leaves

söndag 26 februari 2012

Beautiful roses...

Julrosorna ser också ut att vara på god väg att vakna ur sin vintervila.

 Ett par av dem visar sina knoppar men de övriga ser ganska frusna ut fortfarade
Bildkvalitén är ju inte den bästa för fingrarna blev fort kalla...

Nu blir det frösådd, kakbak och lasagne =)
En fortsatt härlig söndag önskar jag er alla

12 kommentarer:

 1. Så fin den första är! Själv har jag varit ute och klippt bort fula julrosblad idag. Barmarksfrosten gjorde dem helt bruna!
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina julrosor är inte så värst stora än och inte har jag rensat där heller men det borde jag väl göra snart. De tär en underbart vacker blomma, en av de få blommor jag verkligen tycker om (bladälskare som jag egentligen är) Jag köpte ett par dubbla på mässan förra året och jag hoppas innerligt att de kommer upp i år!

   Radera
 2. Vad härligt när det börjar vakna från vintervilan, och det är (som vanligt) tidigare hos dig än här!
  Tack för tips om bården, jo det är bara bården som skall bort, sen tapetserar jag över den gamla, det sitter bara en tapet där över gipsskivan. Jag skall prova ditt tips nu i veckan, det lät bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni ligger väl inte så värst långt efter? Jag tycker absolut att du ska prova mitt tips med bården, det är så proffsen gör =))

   Radera
 3. Ja nu börjar man leta efter vårtecken i rabatten. Härligt när julrosorna börjar blomma.
  Trevlig kväll!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förra året blommade julrosorna innan snön föll och det hade de då verkligen inget för! Sen blev det inte mycket mer blom eftersom snön ju låg kvar i flera månader
   =(

   Radera
 4. De är ju så fina, julrosorna.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. En av de få blommor jag verkligen gillar!

   Radera
 5. Det är så roligt att titta i rabatterna och upptäcka alla små vårblommor...jag blir lika glad varje år när jag ser de första snödropparna i trädgården och senare alla andra blommor =)
  Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de glädjespridare utan like! Man har längtat så och en dag så står de bara där ooooohhhh.... vad man njuter! Vårblomningen är den bästa!

   Radera
 6. Den vackra ickehärdiga julros som jag övervintrar i källaren mår av någon anledning väldigt dåligt och kommer förmodligen inte att överleva, trist. Så glad du kan vara som har sådana skönheter i rabatten! Vårda dem ömt,
  säger Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe... vad ledsamt! Finns det inget hopp alls? Jag är oerhört glad för dem, har planterat dem alla vid entrén så man ska kunna njuta av dem där man passerar som mest under vintermånaderna. Sen försöker jag att köpa ett par nya varje vår i hopp om att få en fin liten blandning att njuta av. Upptäckte förra året att det fanns ettpar små frösådda dessutom - gissa om jag blev glad!!!

   Radera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)