Drama Leaves

onsdag 27 oktober 2010

Fy vad jag fryser idag!

Idag har det då inte varit någon värme!
Jag önskar att jag haft någon att kura tätt tillsammans med i butiken så som Orchideérna på disken gör. Undrar just om de också frös?


I utrymmet bakom affärslokalen behöver elementet luftas, det ger ingen värme alls ifrån sig. Och inne på den toalett hyresvärden lät bygga åt mig finns inget element alls! Där finns däremot en ventil uppe i takhöjd och takhöjden här gissar jag är på närmre 2,8 meter. Ventilen är dessutom av den sorten som är öppen hela tiden så gissa om det gick fort när man var tvungen att sätta sig där idag , 15 grader och sitsen iskall =§

Men "smart" som jag är så lät jag dörren stå öppen i hopp om att det skulle bli lite varmare därinne... men det blev istället nerkylt i köket också. Så det blev till att låna ett ljusfat från hyllorna och därpå tre värmeljus som jag ställde på vasken och sen stängde jag dörren in dit. Hyresvärden är kontaktad och han ska ordna ett element åt mig omgående.

Fast det ser onekligen ganska mysigt ut med ljusen därinne, men attans vad kallt det var!

Idag har jag min första annons i Lokaltidningen och därmed rabatt på hela butikssortimentet fr.o.m imorgon t.o.m nästa lördag - det ska väl locka in lite folk hoppas jag =P

Tack för alla gulliga, omtänksamma hälsningar efter mitt senaste inlägg! Någon sa till mig att "en kanin är väl inget att sörja" med tanke på hur ledna våra döttrar blev. Men har man växt upp med henne som tjejerna gjort så är jag ganska övertygad om att man blir lika fäst vid en kanin, hamster, katt eller vad det än är som man blir vid en hund. De har alla sin personlighet och sen är det ju upp till oss som djurägare hur förhållandet mellan oss och djuret är, Astrid var nästan som en liten hund =)

Ha en go kväll, själv ska jag tända massor av ljus och kura in mig i en fleecefilt i soffan med en stor skål popcorn - ensam hemma =D14 kommentarer:

 1. Alla djur oavsett vad det är för sort blir ju en god vän. Och blir saknad. Tomheten är ju den som gör sig påmind.

  Attans inte skall du gå och frysa du får ta på dig ett riktigt underställ:o)

  Mysigt med ljusen på toa.

  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 2. Ja, mysigt men attans kallt! Det är nog pga av att det blev så utkylt därinne som jag fryser så in i norden ikväll! Underställ... vad är det? "skrattar" Något sådant ägen man inte på våra breddgrader / Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, fy fasiken vad kallt det är. Har eldat i kakelugnen men det hjälper inte mycket.
  Får väl göra som dig och mysa med lite värmeljus, för det ser onekligen trevligt ut.
  Lycka till med annonsen och att den ger resultat med mycket kassaklirr :-).
  Camilla

  SvaraRadera
 4. Så bra att värden agerar omgående...inte ska man behöva frysa på det viset en hel dag.

  SvaraRadera
 5. Håller med om att det ser ganska mysigt ut med ljusen på tvättstället. Men inget skönt med kall toa. Jag vet av erfarenhet från vintrarna med utedass vid stugan, man får se till att vara tvåa på dass så att ringen är uppvärmd ;-) Hoppas annonsen drar till sig riktigt mycket kunder så att det blir varmt och gott i butiken även om hyresvärden inte skulle dyka upp.// Peter

  SvaraRadera
 6. Ja vad mysigt det är med tända ljus på toa. Det hade jag en gång och råkade min man sve hela luggen. Fråga mig inte hur det gick till men det lucktade inte gott kan jag säga.
  Hoppas de fixar värme snabbt till dig.
  Annika

  SvaraRadera
 7. Det är klart man sörjer en kanin!Jag som haft både marsvin, katter och hund har då i alla fall inte sörjt dem olika. Kommentaren du fick visar mest på oförstånd från någon som troligen inte haft smådjur själv.

  SvaraRadera
 8. Åh, så lätt det går att få ett helt vanligt dass att se lite hemtrevligt ut! Håller tummarna för dig och att du får massor av besök i din butik:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 9. Mm, filt, popcorn, ljus - låter hur bra som helst.
  Hoppas de tordnar sig med element, de tär ju hemskt att frysa inomhus.

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Usch då... ha det kallt runt omkring sig är inte kul... Stel blir man och inte det minsta avslappnad...... Hoppas han åtgärdar elementet snart! Mysigt med ljus på toan och lite värme ger det nog ;-)

  Hoppas du får mycket besök efter annonsen... håller tummarna!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 12. Hej Gittan!
  Skönt, att du förstod andemeningen! Tog bort kommentaren, för jag tyckte att jag hade formulerat mig så dåligt!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 13. Akta så du inte får blåskatarr=)). Kalla toaletter är inte kul alls.

  Klart man sörjer ett djur. Spelar väl ingen roll om det är en katt, hund, kanin, häst gris eller vad fasen som helt. Till o med vandrande pinnar har väl varit någons älskling.

  Ha en bra helg. /Knatten

  SvaraRadera
 14. I am so sorry to hear of your family's loss gittan .. I have a good friend who has had rabbits as loving pets and I can't believe some one would be so heartless to say a rabbit shouldn't matter .. every living creature matters to us when we love them. That sadness will stay for some time but it will heal eventually ..but never leave .. you will always remember her : )
  It has snowed here today and I thought of YOU!
  I still have Spring bulbs to plant yet and the panic has set in ;-)
  Again .. gittan .. I am sorry about your rabbit ..I hope you only remember the good times with her now : )
  Joy

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)