Drama Leaves

lördag 8 mars 2014

Vilket underbart väder!

Planen har länge varit att idag göra ett besök på den årliga trädgårdsmässan i Malmö men va sjutton... Detta måste vara årets finaste dag och att då INTE spendera den UTE  i den egna täppan känns ju som idioti!!!

Jag garderade innan jag gick till jobbet idag, letade fram min trädgårdsjacka, ett par tradiga jeans och offrar ännu ett par av mina älskade Reebok-skor. Förmodligen är det ganska blött fortfarande i min trädgård (det regnade dessutom i natt) så skorna lär nog ta in vatten och då måste man ju kunna byta. Barfotaspringet får vänta lite till "blink, blink"

Mässan! 
Njae, kanske imorgon om vädret är sämre... Annars kommer det en ny mässa nästa vår och dessutom blir det ju Malmö Garden Show i maj(?) Den ska jag iaf besöka!

Ha nu en riktigt go helg, jag hoppas solen lyser även på er!

Kram!

4 kommentarer:

 1. ja visst är det underbart ute. Jag har suttit ute i en stol o gottat mej o så hängde jag ut årets första tvätt. Kikat lite på vad som behövs göras i rabatterna men inte mer.Ha det himla gott i vädret. /Knatten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tvätten och stolen skippar jag, jag vill rensa!!!!!! Men det spelar ingen roll VAD man gör så länge man bara njuter av det / Kram

   Radera
 2. Perfekt väder för en lördag i början av mars! Jag har härjat runt rätt bra i trädgården och trots att det har regnat mycket så upplever jag inte alls det som blött. Ha en fin helg!

  Kram Louise

  SvaraRadera
 3. Ja, solen lyser här med, så himla skönt!! Klart man skall prioritera sin egen trädgård en sån här dag!

  Kram GUnilla

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)