Drama Leaves

fredag 15 maj 2009

Grus och sten, skärmar och växter

Gårdagen var hektisk.

En snabbtur (40 min) till Botaniskan i Lund innan sjukhusbesöket (nu igen).

Därefter en sväng inom "jobbet" där jag köpte sex skärmar till priset av en!!!

Det kan man ju inte motstå, eller hur?

Var/vad jag ska göra med dem?

Ingen aning just nu men det blir nog bra. Visar sen hur de ser ut.

Hemma igen låg detta utanför garaget.


En kubik grus. Tjoho! Nu kan vi fortsätta med muren!

Fattas ett par stenar som jag ska åka iväg och hämta i Arlöv nu. På vägen dit passerar jag två trädgårdsbutiker... hur ska det gå?

Vi hörs senare!

Haj o ivaj / gittan

11 kommentarer:

 1. Skärmar kan man säkert hitta nån bra plats till! Kanske en ny rabatt, det kan du ju behöva *skratt*.
  Ska bli kul att se bilder.
  Din header, vad läcker den är. Visst är det jätterams den heter den växten. Är den svår eller tror du den funkar i zon 4..........får googla på den och kolla.
  Ha en fin helg! Är balklänningen fixad? /Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Hm, vad ska du göra med skärmar???
  Jag hade en stund över i utkanten av stan i dag och då slank minsann bilen in på både Solhaga, Växthuset och Rusta. Inköp gjordes på första och sista stället. Men inga perenner blev det . Jag är för snål!
  Ha en skön helg! Kram!

  SvaraRadera
 3. Oj, så energisk du är! Hinner både hit och dit, på samma gång ;)
  Skärmar kan man aldrig få för många utav... du finner säkert en rätta användningen bara det får mogna :)
  Ha en trevlig helg! /Bea

  SvaraRadera
 4. Vilken trevlig sida jag komm tillö här då.
  Ha en riktigt underbar helg
  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 5. Ja den där sandhögen ska väl få dig att tänka på annat än att spendera pengar !! ;-) må så vara till fyndpris. Ha det gott! /Ruben

  SvaraRadera
 6. Mycket som är på G här ser jag.. spännande spännande.. Varför är det likadant varje år.. hektiskt och allt man vill hinna så man kan njuta av något nytt i trädgården.. Nya skärmar till bra pris är alltid bra att ha.. och en hög grus är guld värt i vissa lägen.. ha det gott och stressa lagom.. kram/moa

  SvaraRadera
 7. I can see from your recent posts that Spring is showing her beautiful face in your many plants!Now our work begins!
  Lily of the valley..my favorite scent..but so short lived!

  SvaraRadera
 8. Skärmar.... vore bra o ha! Köpte 8 stolphållare för en evighet sen ;-)
  Så det ärbara stolpar o skärmar som fattas liksom.....
  Väntar på att få se muren klar....
  Ha´t himla gôtt bakom skärmen
  Nina

  SvaraRadera
 9. Anette: Skärmarna finns det redan ideér för =) Men någon ny rabatt innebär det inte. Bilder lär nog djöja däremot för just nu läggs allt krut på muren. Visst är det Jätterams på headern. Tror inte att den har några problem i din zon, sprider sig i lite laom takt och är väldigt lätt att gräva bort om man tycker att den tar frö mycket plats i anspråk.

  Marina: De lär komma till användning ska du se =) Perenninköpen har jag också dragit ner på rejält. Men å andra sidan behöver jag verkligen inget just nu! Bilen har en viss förmåga att göra avstickare både hit och dit ibland "skrattar" VAd hiottade du för nåt skoj då?

  Bea: Ja, det är full fart som vanligt "ler" Skärmarna har jag redan kommit på användningsområden för. Men de får snällt vänta tills muren är färdig. Ett projekt i taget.

  Snuttan: Tack, välkomen tillbaka.

  Ruben: Sandhögen fick mig att inse att jag var värd att köpa något med tanke på hur mycket jobb som låg framför mig med den "LOL"

  Moa: Här stressas inte även om det är mycket just nu. Skynda långsamt är min melodi även om det inte uppfattas så av andra. Men när jag sätter igång händer det förvisso massor men utan stress. Muren blir färdig när den blir färdig och sen tar vi nästa bit =)

  Naturegirl: Thanks for stopping by, leaving a comment makes me so happy! Spring has really arrived and it's even wormer than it should be, meaning the flowers wont last as long as they use to.

  Nina: Skicka stolparna till mig =P så behöver jag inte köpa några! Skärmar var det egentligen tänkt att maken skulle tillverka senare, men med det pris jag fick ge så fanns ingen anledning att inte köpa färdiga.

  SvaraRadera
 10. Hi Gittan, the translator even put the comments in English! Sort of. But it is nice to read what others are saying here. I am so glad your wall can now be continued, for I know you are anxious to have it done so you can plant it, of course! :-) Kram!
  Frances

  SvaraRadera
 11. Hi Frances, yeah that's great, translating even the comments. Even if the transaltion is bad... Now the wall seems to get close to finish! I'm doing everything I can. Since my husband cut his finger real bad this weekend his not abel to help. But the bricks for the top he must take care or. I won't do any cutting with those machines! THEN it's finished!!!! Kram gittan

  SvaraRadera

Till er som skriver ett par rader vill jag bara säga att det gör mig så glad, och jag besvarar oftast dem alla!
Har du ingen egen blogg, klicka i Anonym så går det bra att lämna en kommentar ändå =)