Jag har lovat dela med mig av mitt recept på pizzasallad, eller rättare sagt dressingen till pizzasallad.
Detta recept är gott, enkelt och snabblagat. Vi anv. oss av det när jag jobbade i skolköket och det bästa är att man kan servera salladen direkt, inga förberedelser krävs - suveränt!
Mät upp lika delar av:
socker
vatten
vinäger
olja
i en kastrull.
Tillsätt Italiensk salladskrydda efter smak (ganska mycket enl. mig)
Strimla vitkålen, krydda med salt och grovmalen svartpeppar.
Koka upp dressingen, slå den direkt över vitkålen och rör om.
Klart att servera!
Salladen håller sig ett par dagar i kylskåp.
Linda, jag hoppas du/ni tycker om den =)
KRAM
(nu ska jag ta ut rabarberkakan ur ugnen "LER STORT")
Overnight oats
5 timmar sedan
Åh, det där låter gott!! Har ett liknande recept som man använder till strimlad vitkål och rivna morötter. Den kan jag få begär efter ibland. Ska absolut prova din också!!!
SvaraRaderaHoppas att allt är bra med dig!
Många kramar
Charlotte
Ett sånt recept har jag saknat, ska prövas i det närmsta.
SvaraRaderammmmmm.....
SvaraRaderaTUSEN TACK!!!! Men... måste man ha socker i????
SvaraRaderaDet är ju farligt för mig... som är sockerhållic.....
Kanske får ta till något annat där..
Linda :O)!
Det skall jag absolut prova, har nåt liknande men då värms inte dressingen upp, men tror det kan bli bättre av det här!
SvaraRadera